اخبار مهاجرتخود اشتغالیکارآفرینی

استان کبک برای دو برنامه خوداشتغالی و کارآفرینی چه تعداد مهاجر و با چه شرایطی می‌پذیرد

وزارت مهاجرت، گسترش فرهنگ و زبان فرانسه و همگرائی استان کبک کانادا Ministry of Immigration, Frenchisation and Integration (MIFI)، دیروز چهارشنبه ۲۸ اکتبر، جزئیات مربوط به دو دستورالعمل تازه‌ای که توسط هیات وزیران این استان تصویب شده را اعلام کرد.

این دستورالعمل‌ها ظرفیت پذیرش دو برنامه مهاجرت تجاری، یعنی برنامه خوداشتغالی کبک Quebec Self-Employed Worker Program و برنامه کارآفرینی کبک Quebec Entrepreneur Program را تعیین می‌کند.

کبک همچنین از تمدید شرایط و ضوابط مربوط به صدور دعوت‌نامه برای متقاضیان «برنامه نیروی کار متخصص کبک» از طریق سیستم ابراز تمایل آریما (Arrima EOI) خبر داده است.

وزارت مهاجرت کبک همچنین خبر داده که تغییراتی در نحوه ثبت‌نام متقاضیان برنامه اسپانسرشیپ پناهندگی این استان صورت گرفته است.

 

برنامه خود اشتغالی کبک؛ Quebec Self-Employed Worker Program

طبق اعلام وزارت مهاجرت کبک، این استان از ابتدای نوامبر ۲۰۲۰ تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۱ تعداد ۵۰ درخواست برای برنامه خود اشتغالی کبک می پذیرد.

متقاضیان برای اینکه مشمول برنامه خود اشتغالی کبک شوند، باید واجد شرایط زیر باشند.

شرایط لازم برای این برنامه با برنامه نیروی کار متخصص کبک تفاوت دارد.

شرایط لازم:

  • حداقل دو سال سابقه خوداشتغالی در حرفه‌ای که می خواهند در کبک به آن مشغول شوند.
  • داشتن ۱۰۰ هزار دلار سرمایه شخصی توسط متقاضی یا همسر او
  • باز کردن سپرده استارت‌آپ توسط متقاضی. مبلغ این سپرده برای مشاغل در مونترال ۵۰ هزار دلار و در خارج از مونترال ۲۵ هزار دلار است.

 

برنامه کارآفرینی کبک؛ Quebec Entrepreneur Program

نخستین شاخه برنامه کارآفرینی ویژه متقاضیانی است که با هدف ایجاد کسب وکار در کبک قصد مهاجرت دارند. شتاب‌دهندگان کسب وکار، پرورش دهندگان کسب وکار یا مرکز کارآفرینی دانشگاه‌ها باید حمایت خود را از آنها اعلام کرده باشند.

برای این شاخه کارآفرینی، استان کبک تعداد ۲۵ درخواست را از اول نوامبر ۲۰۲۰ تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۱ می‌پذیرد.

شاخه دوم برنامه کارآفرینی استان کبک ویژه کسانی است که قصد دارند با ایجاد و یا خرید کسب وکار در کبک، به این استان مهاجرت کنند.

در این شاخه مهاجرتی، کارآفرین اگر قصد ایجاد کسب و کار تازه‌ای را دارد، باید دستکم مالک ۲۵ درصد سهام آن باشد. اگر هم قصد دارد کسب و کار فعالی را بخرد، باید ۵۱ درصد آن را مالک شود.

پذیرش برای این شاخه کارآفرینی برای بازبینی و بهبود شرایط و ضوابط برای یک سال به تعویق می‌افتد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا